Asigurari de calatorie


Vacanta este, pentru fiecare dintre noi, momentul in care uitam de griji si ne relaxam alaturi de cei dragi. Fie ca alegi relaxarea ori aventura, siguranta ta este pe primul plan. De aceea, avem pentru tine asigurari de calatorie diversificate, astfel incat singura ta grija va fi sa nu iti uiti aparatul foto.

Astfel, poti alege asigurarea de calatorie care se potriveste cel mai bine cu nevoia ta de protectie atunci cand esti departe de casa : * Medicala

               * Storno 

               * Storno - Avion


Asigurari OMNIASIG VIG

OMNIASIG Vienna Insurance Group este prezenta pe piata asigurarilor din Romania inca din 1995. Cota de piata, portofoliul de clienti si produse, garantia serviciilor de despagubire confirma pozitia de top pe care OMNIASIG Vienna Insurance Group o ocupa astazi in Romania.

Suntem pasionati de meseria noastra si vrem sa obtinem excelenta in domeniul asigurarilor, pentru oameni.

Investim impreuna in viitor si cladim un brand puternic a carui fundatie este creata de specialistii nostri in produse de asigurare.

Clientul este in centrul preocuparilor noastre.

Traducem caracteristicile tehnice ale produselor de asigurare in beneficii pentru clienti. Ne asiguram ca cele mai importante lucruri din viata lor, sanatatea, familia, proprietatile si afacerile lor beneficiaza de cea mai buna si mai completa acoperire prin asigurare care exista.

Ne imbunatatim permanent serviciile si produsele astfel incat clientul sa nu faca compromisuri.Suntem pregatiti sa oferim solutii complete pentru ca stim cat de important este sa beneficiezi de tot ce e mai bun atunci cand ai nevoie de servicii de asigurare.

 

Asigurari CITY INSURANCE

Societatea de Asigurare – Reasigurare City Insurance S.A. este o companie de asigurări generale, 100% românească.

Cu o experienţă de 15 ani în domeniu, City Insurance pune astăzi la dispoziţia clienţilor o gamă completă de asigurări flexibile și performante. Produsele companiei sunt create și adaptate pentru a satisface nevoile de asigurare ale clienţilor actuali și potenţiali. Astfel, societatea propune asigurări specifice atât persoanelor fizice, cât și celor juridice.

City Insurance este o companie ce stabilește cu partenerii și clienţii săi relaţii pe termen lung. Cuvintele cheie sunt încredere și performanţă. În acest sens, compania dovedește transparenţă, stabilitate, coerenţă și atenţie exclusivă îndreptată către asigurat.

 

Asigurari EUROINS

Euroins Insurance Group (EIG), din care face parte integranta Euroins Romania, pe  langa Euroins Bulgaria, Euroins Macedonia si Euroins Health, este in momentul de fata, principalul motor de extindere a grupului, pe partea de asigurari din Europa.

Unul dintre cele mai mari si independente grupuri din regiune, EIG isi propune pe piata de asigurari din Romania, prin Euroins Romania, sa se pozitioneze in top 5 cei mai buni asiguratori si sa devina unul dintre cele mai respectate brand-uri.

O traditie ce-si are inceputurile in 1994, SC Euroins Romania Asigurare Reasigurare SA reprezinta acum, pe piata asigurarilor din Romania, o prezenta notabila ce combina dimensiunea sociala a actului de vanzare de asigurari, cu dimensiunea umana, ce are la baza o abordare personalizata pentru fiecare client. Compania a crescut si s-a dezvoltat de-a lungul timpului, adaugand constanta si valoare produselor oferite abordarii strategiei de vanzare, conceptului de service-are a clientilor, reusind sa creeze si sa livreze sprijin in preluarea riscului si oferirea unor produse de asigurare cat mai complete. Cei peste 1.000.000 de clienti, peste 500 de angajati si peste 4.500 agenti colaboratori, ofera imaginea a ceea ce inseamna acum Euroins Romania.

 

Asigurari GOTHAER

Gothaer Asigurari Reasigurari isi propune sa fie prima optiune a clientilor sai, avand standarde inalte in ceea ce priveste calitatea produselor si serviciilor oferite si bazandu-se totodata pe experienta vasta si pe sprijinul grupului Gothaer.

Suntem un asigurator in plina dezvoltare, cu peste 180 de angajati si un volum de prime brute subscrise de 66.72 milioane lei în 2013 (date preliminare, neauditate, la 31.12.2013) si ne-am propus sa devenim un jucator important pe piata de asigurari din Romania.

Gothaer Versicherungsbank VVaG este una din cele mai importante companii de asigurari mutuale din Germania si compania mama a grupului Gothaer, oferind produse de asigurari generale, de viata si sanatate. Cu o experienta de aproape 200 de ani in domeniul asigurarilor, Gothaer este asiguratorul ales de peste 3.5 millioane de clienti, gestionand un portofoliu de active de peste 22 miliarde Euro si un volum anual de prime brute subscrise de aproximativ 4 miliarde de Euro.

Grupul Gothaer a decis expansiunea in afara Germaniei, intrand in CEE prin achizitia asiguratorului polonez PTU (Polskie Towarzystwo Ubezpieczen S.A.) precum si prin implicare in asociatia europeana a asiguratorilor Eurapco.

In anul 2012, Gothaer Finanzholding AG a achizitionat o parte din actiunile societatii PLATINUM Asigurari Reasigurari, astazi recunoscuta pe piata sub numele Gothaer Asigurari Reasigurari. In prezent, Gothaer Finanzholding AG detine 99,9989% din actiunile Gothaer Asigurari Reasigurari S.A., restul de 0,0011% din actiuni fiind detinut de Gothaer Pensionskasse.

 

Asigurari ALLIANZ-TIRIAC

Allianz-Tiriac Asigurari face parte din Allianz Group, una dintre cele mai puternice institutii financiare din lume si cel mai mare grup de asigurari din Europa, cu o experienta de peste 100 de ani in domeniul asigurarilor. Allianz-Tiriac este compania de asigurari numarul unu din Romania si ofera clientilor sai o gama completa de produse de asigurari private: asigurari generale facultative, asigurari de viata si asigurari obligatorii.

Am ajuns liderul pietei asigurarilor datorita performantelor deosebite, realizate prin oameni deosebiti. A face parte din echipa de vanzari a Allianz-Tiriac inseamna a lucra intr-un mediu de lucru profesionist, in care rezultatele bune si foarte bune sunt apreciate si recunoscute.

Suntem o companie orientata spre oameni si spre performanta si am creat special pentru echipa noastra de vanzari programe motivationale si planuri de cariera in vederea stimularii si aprecierii rezultatelor deosebite in activitatea de vanzare a asigurarilor generale facultative, de viata si obligatorii.

Allianz-Tiriac isi desfasoara activitatea in Romania de peste 10 ani. In acest timp am creat o structura de distributie complexa care da posibilitatea tuturor celor din echipa noastra de vanzari sa urmeze cariere profesionale de succes, in functie de ambitiile si pregatirea profesionala a fiecaruia. Echipa Allianz-Tiriac Asigurari este formata din specialisti in domeniul finantelor, economisti, juristi, actuari, ingineri, psihologi, medici, sociologi, profesori si multi altii.

In functie de dorintele fiecaruia de a-si dezvolta o cariera in domeniul serviciilor financiare, in functie de tipul de colaborare pe care fiecare doreste si poate sa il aiba cu Allianz-Tiriac, compania noastra va ofera mai multe posibilitati de a face parte din echipa noastra de vanzari. Astfel puteti fi agent, inspector de asigurari, consultant financiar sau unit manager in cadrul celei mai mari companii de asigurari din Romania.

 

Asigurari MONDIAL ASSISTANCE

Grupul Mondial Assistance (parte a grupului Allianz) este liderul mondial în asigurări de călătorie, activităţi de asistenţă medicală, tehnică, precum şi servicii clienti. Grupul oferă partenerilor săi soluţii inovatoare şi de încredere, precum şi o consiliere rapidă pe întreg parcursul procedurii, oricând şi oriunde în lume.

Oferă o paletă largă de produse în domeniul asigurărilor de călătorie         

Personalul nostru calificat, în număr de peste 10.230 de angajaţi, vorbeşte 40 de limbi şi se bazează pe o reţea internaţională de 400.000 de furnizori de servicii, inclusiv personal medical profesional şi instituţii medicale, muncitori calificaţi, mecanici auto, dealeri şi companii de închirieri, companii aeriene şi feroviare. Mai mult, un sprijin important ne este oferit de 240 de corespondenţi, reprezentanţi operaţionali ai grupului, fapt ce ne permite să acţionăm în fiecare ţară din lume

Grupul Mondial Assistance dispune de 37 de centrale proprii de urgenţă, care vă stau la dispoziţie 24 de ore in 34 de ţări, de pe toate continentele, dintre care una in Viena.

Servicii

Turism extern › Circuite › Pelerinaje › Vacante exotice › Senior voyage › City break › Parcuri distractii › Turism social Staţiuni Montane › Busteni › Sinaia › Predeal › Poiana Brasov › Straja › Stana de Vale Staţiuni Balneare › Amara › Baile Herculane › Baile Felix › Baile Olanesti › Baile Tusnad › Buzias › Covasna › Moneasa › Pucioasa › Slanic Moldova › Vatra Dornei Emiratele Arabe Unite › Dubai › Abu Dhabi › Ras Al-Khaimah Ski 2017/2018 › Ski - Bansko › Ski - Borovets › Ski - Pamporovo › Ski - Georgia › Ski - Austria › Ski - Slovacia Grecia - Early Booking 2018 › Grecia - individual › Grecia - avion › Thassos - individual/autocar › Riviera Olimpului - individual/autocar › Corfu - avion/individual › Zakynthos - avion/individual › Rhodos - avion › Creta - avion › Santorini - avion › Alexandroupolis - individual › Kalambaka - individual › Halkidiki - avion/individual Bulgaria - Early Booking 2018 › Duni - vara 2018 › Sf.Constantin&Elena - vara 2018 › Nisipurile de Aur - vara 2018 Turcia - Early Booking 2018 › Antalya - vara 2018 › Kusadasi - vara 2018 › Marmaris - vara 2018 › Bodrum - vara 2018 Egipt - Early Booking 2018 › Hurghada - vara 2018 › Sharm El Sheikh - vara 2018 Valentine's Day 2018 › Valentine's Day - intern › Valentine's Day - extern Paste 2018 › Paste - Bulgaria › Paste - Romania › Paste - extern Spania - Early Booking 2018 › Costa Brava - vara 2018 Tunisia - Early Booking 2018 › Tunisia - Hammamet Malta - Early Booking 2018 › Malta - vara 2018 Sicilia - Early Booking 2018 › Sicilia - vara 2018
 

Curs Valutar

 

Facebook