Despre noi

Despre noiPretty Travel este o firma privata cu capital integral romanesc.

Primul nostru scop este ca dumneavoastra sa fiti pe deplin satisfacuti atat de serviciile noastre, cat si de locurile ce le vizitati impreuna cu noi.

Va stam la dispozitie atat pentru rezervari ferme de bilete de avion cat si pentru orice informatii legate de orarele de zbor ale curselor interne si internationale, tarife aplicabile biletelor, conditii de rezervare, anulare sau modificare ale itinerariilor.

Fie ca este vorba despre oameni de afaceri romani sau straini care doresc sa beneficieze de servicii de calitate pentru calatoriile lor, Pretty Travel le poate acorda intregul sprijin atat in rezervarea serviciilor turistice de baza, transport, cazare si masa, cat si a celor suplimentare cum ar fi: transferuri, tururi de oras, excursii de o zi, servicii rent-a-car, vize.

Activitatea agentiei se desfasoara prin contracte de parteneriat si contracte de colaborare cu un numar important de agentii de turism din tara.

Pretty Travel isi propune ca prin serviciile sale sa depaseasca asteptarile clientilor sai. Turistii isi pot crea propriile programe, in functie de locurile, conditiile si preturile dorite. Prin contractul incheiat cu fiecare turist, acesta primeste garantia ca serviciile turistice prestate sunt conform asteptarilor si exigentelor sale.

Serviciile noastre sunt complete si cuprind absolut tot ce au nevoie turistii nostri, incepand cu transportul, transferul, cazarea si asigurarile de calatorie, pana la o gama larga de servicii si activitati in locurile vizitate. Toate acestea impreuna cu informatii detaliate despre locurile, obiceiurile, traditiile, obiectivele de interes, posibilitatile de distractii si aventura, pe unde veti calatori.

In cazul in care aveti alte propuneri, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati. La solicitarea dumneavoastra putem organiza excursii pe orice alta destinatie, asigurandu-va de flexibilitatea noastra.

PARTENERI:

* Travelport Romania * Hotelair * Hotelcon Services * Cocktail Holidays * Christian Tour * Paralela 45 * Iri Travel * Fibula Air Travel Agency * Agentia Kusadasi * Hello Holidays * Interra Travel * Europa Travel * Filos Travel Grecia * Meli Tours Grecia * Mondial Assistance *