Turism medical in China Turism medical in China

Turism medical in China

Turism medical in China

Cui se adreseaza aceasta medicina?

In primul rand oamenilor sanatosi, pentru ca este mai bine sa previi decat sa vindeci. Nu numai ca ne putem mentine sanatatea la un nivel excelent dar chiar putem sa atingem idealuri care pentru un necunoscator sunt greu de imaginat.

 

Ce inseamna medicina chinezeasca clasica?

Este clasica pentru ca este exact in forma in care s-a practicat mii de ani, pana la reformarea sistemului medical din China. In ultimii 50 de ani s-a urmarit o sistematizare a medicinii din cauza unor nevoi stringente ale unei populatii aflate intr-o expansiune fara precedent. Aceasta sistematizare a aliniat standardele medicale la cele occidentale si medicii pot sa practice arta medicala dupa numai 5-6 ani de studiu universitar. Prin contrast, un medic bun de medicina clasica avea nevoie de minim 20 de ani de studiu pentru a putea integra cunostintele si abilitatile necesare de a trata pacientii. La clinica Xinglin regasim sistemul clasic in care medicul are abilitati – uneori aparent supraomenesti - de diagnostic si de tratament. Care sunt beneficiile? Exista multe probleme de sanatate, in special de natura cronica, pe care sistemul occidental sau medicina chinezeasca traditionala (reformata) nu le poate rezolva dar pe care medicina chinezeasca clasica le poate remedia datorita cunoasterii mult mai profunde a naturii corpului omenesc in intregritatea sa fizica, energetica si mentala. In acest moment clinica Xinglin, care este o clinica privata, este singurul spital autorizat din China in care se practica medicina chinezeasca clasica. In toate spitalele de stat din China se practica in continuare sistemul medical chinezesc traditional imbinat cu medicina occidentala.

 

Tratamente medicina chinezeasca

Procedurile de vindecare care au loc in timpul acestor intalniri cu retete personalizate pe baza de plante medicinale pot rezolva, in anumite situatii, probleme medicale pentru care medicina occidentala nu are inca solutii. Mii de pacienti din aproape 150 de tari, dintre care cel putin 500 de romani, au vizitat in ultimii zece ani medicii apartinand de acest lineaj, unii vindecandu-se de boli care despre care pana atunci stiau ca sunt incurabile.

 

Antrenamentul Qigong

Pe langa partea medicala vizitatorii vor avea sansa sa inceapa sau sa aprofundeze antrenamentul Qigong specific acestui lineaj care se compune din waigong (antrenament extern) si neigong (antrenament intern). Antrenamentul intern neigong ofera, pe langa beneficii legate de sanatate, o serie de abilitati unice practicantilor si pe care majoritatea oamenilor le-ar plasa intr-o lume a extraordinarului sau a magicului. Cateva filme care demonstreaza aceste abilitati pot fi urmarite aici.

 

Pentru a participa la intalniri este esential sa va inscrieti prin achizitionarea biletului de avion, a cazarii la hotel si a vizei de la agentia Pretty Travel. Daca sositi la intalnire fara sa va inscrieti nu veti fi tratat cu prioritate normala ci doar in masura timpului disponibil, ceea ce implica riscul sa nu puteti fi tratat!

 

Următoarele călătorii pentru care înscrierile sunt deschise vor avea loc în perioadele:

 

CONFIRMAT : 05-08 martie 2020 la Huangshan, China – pentru pacienți - ANULAT

 

CONFIRMAT : 09-12 martie 2020 la Huangshan, China  – pentru pacienți - ANULAT

 

 

Înscrierile pentru fiecare perioadă se vor INCHIDE cu aproximativ 4 săptămâni înainte sau daca se completeaza numarul de participanti, moment în care grupurile vor fi marcate cu INCHIS. Datele sunt ferm stabilite și cei care doresc își pot face deja planuri pentru concedii în perioadele respective. Dacă vor fi necesare grupele marcate cu TENTATIVĂ vor fi deschise la momentul oportun.

 

Din motive organizatorice este important ca toți participanții să sosească în prima zi și să plece în ultima zi a intervalului ales! Vă rugăm să nu rămâneți de la o grupă la alta fără invitație sau înscriere în acest sens, datorită numărului mare de participanți suntem nevoiți să insistăm în respectarea acestor reguli pentru a putea gestiona în mod corespunzător problemele fiecăruia! Aceasta nu înseamnă că nu puteți rămâne la hotel și să vizitați zona înainte sau după zilele dedicate scopurilor medicale.

 

Cerințe personale:

Cei care doresc mijloace de deplasare personale sau mai multe nopți de cazare sau chiar rezervări la camere de hotel din alte localități (de exemplu la întoarcere) pot să solicite aceste lucruri agentiei sau ghidului. Înțelegerile sunt personale și nu afectează restul grupului. Tarifele altor hoteluri variază in funcție de hotel însă garantăm obținerea celui mai bun preț prin agenție. Este important să garantați cu CARDUL dumneavoastră rezervările de hoteluri din alte orașe atunci când se solicită acest lucru. Verificați temeinic cu agentia sau ghidul care sunt condițiile de anulare a acestor rezervări.

 

Logistică:

Pentru procurarea biletelor, cazarilor și vizelor vă recomandăm sa apelati cu incredere la agentia noastra Pretty Travel. Va putem indruma corespunzator in alegerea rutelor si pentru obtinerea vizei.

 

Orice tratament efectuat este compus din două etape:

- o etapă în forță, unde blocajele sunt eliminate in 2-4 zile, in timpul tratamentului, cât timp se stă la clinică. Aici pacientul este mai mult pasiv și efortul este în principal efectuat de medici

- o etapă lentă, de 1-3 luni, care se efectuează acasă prin consumarea unor rețete de plante pe baza unor formule create pentru fiecare individ în parte, ținând cont de toate elementele stării sale de sănătate. Această etapă este esențială pentru a fixa rezultatele obținute la clinică și a împiedica reapariția condițiilor care au condus inițial la blocajele meridianelor. De asemenea este etapa în care pacientul trebuie să facă efort personal de a fi consistent în consumul rețetelor de plante, mai ales că în cele mai multe cazuri ele nu sunt deloc delicioase

Tratamentele pot să coste foarte diferit de la un pacient la altul: cei cu probleme minore ar putea să plătească câteva mii de dolari americani, în timp ce cei cu probleme mai grave pot să ajungă la câteva zeci de mii de dolari americani. Prețurile sunt date în principal de costul ingredientelor iar acesta este dictat de o evoluție extrem de dinamică a pieții plantelor medicinale chinezești.

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati ghidul PDF Shaolin_YiJinJing_Intro sau sa ne contactati la office@prettytravel.ro, admin@yijinjing.ro.

 

https://yijinjing.ro/about/clinica-xinglin-padurea-de-caisi/inscriere-calatorie-china/

 

Va asteptam pentru inscriere !